پزشکیپزشکی زنان

معرفی راه های افزایش سایز سینه

امروزه انجام عمل‌های زیبایی طرفداران زیادی پیدا کرده است. مشتریان این جراحی‌ها بیشتر کسانی هستند که به هر دلیلی از وضعیت ظاهری و اندام فعلی خود راضی نیستند و تصمیم می‌گیرند تغییراتی در آن ایجاد کنند.یکی از این عمل‌ها افزایش سایز سینه است که خانم‌ها اکثرا زیبایی خود را به آن وابسته می‌دانند و برای جلوگیری از تبعات کوچک بودن سینه‌ها روی سلامت روان خود، تصمیم به این کار می‌گیرند. اما به چه روشی باید این کار را انجام داد؟

در پاسخ باید بگوییم بزرگ کردن سینه به دو روش کلی پزشکی و خانگی انجام‌پذیر است. روش پزشکی در نوع موادی که در آن به‌کار می‌رود تفاوت دارد اما روش‌های خانگی بسیار متنوع هستند. پس تا انتها با ما همراه باشید تا در این مطلب به بررسی روش‌های پزشکی و خانگی افزایش سایز سینه، خطرات و عوارض آن بپردازیم.


فهرست مطالب


آیا می‌توان به‌شکل طبیعی سایز سینه را افزایش داد؟

این سوالی است که اکثر مردم به‌دنبال جواب آن هستند. به‌طور خلاصه پاسخ این سوال مثبت نیست، زیرا تغییر شکل و اندازه سینه به انجام عمل جراحی مانند جراحی پلاستیک پستان نیاز دارد. به این علت که سایز سینه بستگی به موارد زیادی دارد که در فهرست زیر نام برده‌ایم.

  • ژنتیک
  • هورمون‌های بدن فرد
  • وزن بدن
  • سبک زندگی
  • اتفاقاتی مانند بارداری

اگر تصمیم به رفتن زیر تیغ جراحی ندارید، ممکن است به دنبال راه‌های طبیعی تغییر سایز سینه باشید. اما حقیقت این است که شما کار‌های محدودی را می‌توانید برای تغییر اندازه سینه خود به‌طور طبیعی انجام دهید.

افزایش سایز سینه

با آن‌که برخی محققان می‌گویند ورزش می‌تواند در شکل ظاهری عضلات سینه‌ای در زیر بافت پستان، تاثیر بگذارد. اما این ورزش‌ها واقعا سایز شما را تغییر نمی‌دهد، بلکه ظاهر سینه‌ها را به‌مرور زمان تغییر می‌دهد.

هدف از انجام جراحی پلاستیک پستان چیست؟

جراحی پلاستیک سینه به دلایل زیادی انجام می‌شود. چند مورد از آن‌ها را در فهرست زیر توضیح دادیم:

  • افزایش سایز سینه‌هایی که به طور طبیعی کوچک هستند.
  • ترمیم سایز و شکل سینه بعد از بارداری، کاهش وزن یا شیردهی
  • متقارن سازی سینه‌های نا‌متقارن
  • به‌حالت اول درآوردن سینه یا سینه‌ها پس از جراحی

چگونه سینه های خود را بزرگ کنیم؟

برای بزرگ کردن سینه روش‌های پزشکی و خانگی وجود دارد که البته نتیجه روش‌های پزشکی کاملا تایید شده است اما روش‌های خانگی تاثیر صد ‌در‌صدی ندارند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بارداری خارج از رحم را بخوانید.

بیشتر بخوانید:  معرفی 5 متخصص برتر جراحی پلاستیک به انتخاب مجله ایران دی دی اس

معرفی روش‌های خانگی بزرگ کردن سینه

روش جراحی علاوه بر هزینه، خطرات زیادی هم دارد. به این دلیل اکثر افرادی که می‌خواهند افزایش سایز داشته باشند، به سراغ روش‌های خانگی می‌روند. در زیر چند روش خانگی افزایش سایز سینه را بررسی کرده‌ایم.

۱. آب پاپایا یا شیر بنوشید

لبنیات سرشار از چربی هستند و به افزایش سینه کمک می‌کنند. اگر پاپایا را با شیر مخلوط کنید، سینه‌هایتان بزرگتر می‌شود. اما مصرف این ترکیب برای زنان بارداری ممنوع است.

۲. مکمل مصرف کنید

مصرف بعضی از مکمل‌ها در افزایش سایز سینه تاثیر دارد. زیرا بیشتر آن‌ها از مواد طبیعی درست شده‌اند و عوارض ‌کمی دارند. قبل از مصرف مکمل‌ها به‌منظور بزرگ کردن سینه حتما با پزشک مشورت کنید.

۳. معجزه آب پیاز

آب پیاز را با زردچوبه و عسل ترکیب کنید. مخلوط حاصل را روی سینه خود بمالید. این‌کار به تقویت و افزایش سایز سینه کمک می‌کند. برای گرفتن نتیجه بهتر، قبل از خواب این‌کار را انجام دهید و صبح آن را با آب ولرم بشویید.

۴. جذب پروتئین را به حداکثر برسانید

مواد غذایی حاوی پروتئین را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. برای بزرگ کردن سینه، جذب پروتئین اهمیت زیادی دارد. مصرف غذا‌های مضر مانند فست‌فود را به حداقل برسانید.

۵. ویتامین بیشتری مصرف کنید

ویتامین علاوه ‌بر تاثیر روی سلامتی، باعث افزایش سایز سینه نیز می‌شود. مصرف ویتامین‌های مورد نیاز بدن را جدی بگیرید تا علاوه‌بر داشتن بدنی سالم، تاثیر آن را روی رشد سینه نیز مشاهده کنید.

۶. خوردن چربی‌های سالم را فراموش نکنید

برخلاف تصور اکثر مردم مصرف چربی‌های سالم برای بدن مضر و چاق‌کننده نیست. مواد غذایی حاوی چربی‌های سالم بر رشد سینه تاثیر می‌گذارند. خوردن گردو، روغن زیتون، کره بادام‌زمینی و ماهی که سرشار از لیپید‌های مفید هستند، به افزایش سایز سینه‌هایتان کمک می‌کند.

۷. ریشه پنیرک پف نبات

این گیاه مشهور برای درست کردن خوراکی محبوب بچه‌ها، یعنی مارشمالو استفاده می‌شود. این گیاه دارویی به شکل قرص به فروش می‌رسد. بسیاری از بانوان از آن برای بزرگ کردن سینه‌هایشان استفاده می‌کنند. اما مصرف آن حتما باید زیر نظر پزشک انجام شود، زیرا با سایر دارو‌ها تداخل دارد و اثر آن خنثی می‌شود.

معرفی روش‌های پزشکی افزایش سایز سینه

وش‌های پزشکی بزرگ کردن پستان شامل سه دسته جراحی، دارویی و تزریقی می‌شوند و هر‌کدام عوارض و مزایای متفاوتی دارد که در ادامه توضیح می‌دهیم.

افزایش سایز سینه – جراحی پلاستیک

افزایش سایز سینه یا جراحی پلاستیک پستان، یک روش جراحی برای افزایش سایز یا تغییر شکل سینه است. دکتر جراح پلاستیک، سیلیکون یا محلول سالین را در زیر ماهیچه‌های قفسه سینه یا بافت پستان قرار می‌دهد. پروتز سینه به‌طور متوسط از ۷ تا ۱۲ سال دوام دارد.

تزریق چربی به سینه

فیلر‌های تزریقی سایز سینه را تا یک درجه بیشتر می‌کنند. جراح زیبایی سینه با تزریق پستان‌ها را بزرگتر، سرحال‌تر و پر‌تر می‌کند. چربی تزریقی در حجم بافت نرم، ترمیم و متناسب کردن سایز، ظاهر و شکل سینه موثر است.

بیشتر بخوانید:  بارداری خارج از رحم چیست؟ +بررسی علل و درمان آن

تزریق چربی برای همه بانوان مناسب نیست. افراد بالای ۳۰ سال که چندین حاملگی را تجربه کرده‌اند و فقط سینه‌هایی با ظاهر طبیعی می‌خواهند، گزینه مناسب برای آن‌ها تزریق چربی و فیلر است.

طی مطالعه انجام شده توسط تیمی از جراحان پستان و پلاستیک، نتایج جالبی به‌دست آمد. این تحقیقات نشان داد که چربی گرفته شده از ران‌ها از طریق لیپوساکشن، جایگزین مناسبی برای کاشت سینه است. پس از بررسی ۵۰ زن مشخص شد که پس از ۶ تا ۱۲ ماه به‌طور متوسط ۲۱۰ میلی‌لیتر به حجم سینه‌ها افزوده می‌شود.

افزایش سایز سینه – بزرگ کردن سینه با قرص سیپروترون کامپاند

این قرص برای جلوگیری از بارداری، منظم‌ کردن قاعدگی و بزرگ کردن سینه‌ها استفاده می‌شود. قرص سیپروترون کامپاند به دلیل دارا بودن هورمون استروژن زیاد، به تحریک رشد پستان کمک می‌کند.

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که از سایز سینه‌هایشان نا‌راضی هستند و به دستور پزشک قرص‌های جلوگیری از بارداری مصرف می‌کنید، می‌توانید با خوشحالی این‌کار را ادامه دهید. زیرا این قرص شما را به خواسته‌تان می‌رساند و یکی از راههای افزایش سایز سینه است. با این‌حال مشورت با پزشک خود را فراموش نکنید.

چون دارو‌های شیمیایی پر از عوارض هستند و قرص سیپروترون کامپاند نیز از این قاعده مستثنا نیست. اگر نباید این قرص را مصرف کنید، به شما توصیه می‌کنیم تا با یک متخصص جراحی پستان مشورت کرده و از مکمل‌های طبیعی جایگزین مواد موجود در داروها استفاده کنید.

موارد مصرف قرص سیپروترون کامپاند

بانوان از قرص سیپروترون کامپاند برای درمان آکنه مقاوم نسبت به آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند. این دارو یک قرص‌ ضد‌بارداری خوراکی بوده که اثر دیگر آن در درمان پرمویی وابسته به آندروژن در زنان است. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله سن مناسب برای بارداری را بخوانید.

مکانیسم اثر قرص سیپروترون کامپاند

این دارو دو بخش دارد. یک بخش آنتی‌آندروژنی (سیپروترون) و بخش دیگر استروژنی (اتینیل استرادیول) است. به‌ دلیل مخالف بودن آن با آندروژن، سبب کاهش ترشح سبوم و کاهش رشد مو می‌شود. قسمت پروژسترونی سیپروترون و فعالیت استروژنی اتینیل استرادیول، در جلوگیری از بارداری تاثیر دارد.

بیشتر بخوانید:  از سنگ کیسه صفرا چه می دانید؟ + علائم و درمان

موارد منع مصرف

مصرف این دارو در دوران بارداری ممنوع است. زیرا جزو دارو‌های گروه X محسوب می‌شود و احتمال سقط یا نقص‌عضو جنین را بالا می‌برند. در صورت داشتن این علائم یا بیماری‌ها از مصرف این دارو جدا پرهیز کنید:

  • میگرن شدید
  • اختلال‌های ترومبولیک
  • بیماری‌های کبدی
  • سندرم دوبین جانسون
  • سندرم روتور و هپاتیت
  • پورفیری
  • آدنوم کبد
  • سنگ کیسه صفرا
  • کهیر
  • یرقان
  • کارسینوم پستان یا دستگاه تناسلی
  • خونریزی مهبل به‌علت نا‌معلوم

عوارض جانبی

تهوع، سر‌درد، استفراغ، سفتی سینه‌ها، تغییر در وزن بدن، تغییر در میل جنسی، افسردگی، کلوآسما، فشار‌خون بالا، اختلال در عملکرد کبد، تومور کبدی و قاعدگی سبک از عوارض جانبی این دارو هستند.

نکات مهم در مصرف سیپروترون کامپاند

در صورت فراموشی خوردن این دارو در زمان تعیین شده، باید آن را بلا‌فاصله بعد از یادآوری میل کنید. اگر بیش از ۱۲ ساعت از زمانش گذشت، توصیه می‌شود که آن نوبت را مصرف نکنید. سپس مثل قبل در زمان‌های معین آن را مصرف کنید ولی باید در کنارش از یک روش دیگر برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید.

حتما قبل از استفاده از این دارو به‌منظور افزایش سایز سینه با یک دکتر جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی مشورت کنید. این دارو در افراد سیگاری به‎ویژه در زنان بالای ۳۵ سال، خطر ابتلا به بیماری‌های عروقی را افزایش می‌دهد. همچنین برای افراد مبتلا به فشار‌خون یا چاق باید با احتیاط تجویز شود.

در صورت داشتن سابقه ژنتیکی بیماری‌های عروقی در بستگان نزدیک، افسردگی، واریس، کم‌خونی داسی‌شکل و بیماری‌های روده مثل بیماری کرون، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

افزایش سایز سینه – بزرگ کردن سینه با قرص سیپروهپتادین

قرص سیپراکتین یا سیپروهپتادین یکی از قرص‌های چاقی است. این داروی اشتها‌ آور در واقع برای کم کردن علائم حساسیت و خارش به‌کار می‌رود. اگر این قرص را به‌منظور بزرگ کردن سینه مصرف می‎‌کنید، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

سیپروهپتادین در دسته آنتی‌هستامین‌ها قرار می‌گیرد. هیستامین هنگام واکنش به آلرژن در خون ترشح می‌شود. این ماده شیمیایی موجود در بدن علت بروز آلرژی در برخی افراد است و سبب آبریزش بینی، خارش و اشک چشم و عطسه می‌شود.

قرص سیپراکتین به‌سرعت در دستگاه گوارش جذب می‌شود و پس از گذشت ۱۵ الی ۶۰ دقیقه اثر می‌کند. کلیه‌ها آن را دفع می‌کنند.

افزایش سایز سینه – موارد مصرف قرص سیپروهپتادین

این قرص که آن را اسم به قرص چاقی نیز می‌شناسند، در درمان بی‌اشتهایی و آلرژی ناشی از بیماری‌هایی مانند، تب یونجه، کهیر، میگرن و درمان عوارض بعضی دارو‌ها مثل اختلال جنسی و تعریق بیش ‌از ‌حد، به‌کار می‌رود.

اما سیپروهپتادین را هرگز خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف نکنید. اگر این دارو را کنترل نشده مصرف کنید، دچار چاقی می‌شوید. سیپراکتین با جلوگیری از جذب سروتونین به کاهش افسردگی و اضطراب کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:  بررسی مهمترین آزمایشهای پیش از بارداری

البته این داروی اصلی درمان افسردگی نیست و معمولا پیش از عمل جراحی برای کم‌کردن استرس بیمار استفاده می‌شود.

شیوه مصرف قرص سیپروهپتادین

روش مصرف این قرص وابسته به تجویز پزشک است. اما به‌طور کلی روزانه ۲ تا ۳ مرتبه مصرف شود. در صورت استفاده از نوع مایع این قرص، دوز مصرفی باید توسط وسیله دقیقی اندازه‌گیری شود. دکتر با توجه به سن و شرایط پزشکی مقدار آن را تعیین می‌کند.

خوردن قرص اشتها‌آور سیپروهپتادین قبل از وعده غذایی منعی ندارد. سعی کنید با مقدار زیادی آب آن را بخورید. در صورت فراموشی یک دوز نگران نشوید و نوبت بعدی را در زمان خودش میل کنید.

نکات مصرف

در صورت داشتن حساسیت به این دارو یا مواد تشکیل دهنده آن، حتما با پزشک و داروساز صحبت کنید. احتمال بروز واکنش آلرژیک در این دارو وجود دارد.

اگر از این قرص برای افزایش سایز سینه استفاده می‌کنید، باید به متخصص جراحی پستان مراجعه کرده و او را از سابقه بیماری‌هایتان آگاه کنید. به‌ویژه اگر بیماری‌هایی مانند، آسم، آمفیزم، چشم گلوکوم، بیماری‌های قلبی، فشار‌خون بالا، بیماری‌های کلیه، تشنج و صرع، مشکلات گوارشی یا پرکاری تیروئید دارید.

عوارض جانبی

هر داروی شیمیایی دارای عوارض جانبی است که نمی‌توان از آن اجتناب کرد. اگر یکی از نشانه‌های زیر را داشتید، به‌سرعت به پزشک خود اطلاع دهید. عوارض جانبی سیپروهپتادین شامل موارد زیر است:

  • خواب‌آلودگی
  • فشار‌خون بالا
  • سر‌درد و بی‌حالی
  • کهیر
  • تپش قلب
  • حساسیت به نور
  • تاری دید و وز‌وز گوش
  • خشکی دهان
  • خشکی بینی
  • خشکی گلو
  • یبوست
  • یرقان
  • کم‌خونی
  • چاقی

سخن پایانی

شما در این مقاله با روشهای بزرگ کردن سینه آشنا شدید. همچنین از انواع آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

آیا شیردهی سینه را برای همیشه بزرگ می کند؟

نه سینه های مادر شیرده به دلیل ذخیره شیر در آن بزرگتر به نظر می رسد. بعد از اینکه شیر دادن متوقف شد ، اندازه سینه کاهش می یابد.

چرا بعد از ازدواج اندازه سینه افزایش می یابد؟

با افزایش انگیزه های جنسی ، هیجان پس از ازدواج ایجاد می شود. در طول این مرحله ، نوک سینه های زنان به دلیل برانگیختگی جنسی راست می شوند. خواهید دید که رگهای کوچکی وجود دارد که اغلب به عنوان نشانه افزایش سایز سینه قابل مشاهده است.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا